сряда, 13 март 2013 г.

Новият свят !

Новият свят го наричат играчите. Нов, нов, колко да е нов. Вече на малко повече от 3 години, "новият свят" или еРепублик е място, където хора от цял свят могат виртуално да развиват своята личност в полза на родната или която им сърце желае страна от света(с малки изключения, нали разбирате, че в Уганда например надали на някой му се играе в интернет..).

Страните са изцяло пресъздадени - има политически партии, има президентски и правителствени избори, има икономически модул, има преса за по-талантливите(аз не спадам много много към тях :/ ), има и военен модул за патриотите ! Всеки играч може да се развива в която избере от тези области, а ако има желание - във всичките.

В началото бях много скептично настроен - мислех си, че това ще е поредната простотия, която ще зарежа на 2рия ден. Уви, вече почти 3 месеца отърване няма :) Играта е направена наистина запленяващо. Нека не пропусна, че в момента водим война с турция и по този повод призовавам - нека всички, които имат нещо против турция се регистрират сега и хвърлят по едно рамо на българските фронтове !

Станете и Вие част от "Новият свят" : 

Няма коментари:

Публикуване на коментар